Nieuwsitems

Plaatsingswedstrijd 5e & 6e divisie (Ede 23 maart)

Zaterdag 23 Maart vonden de KNGU wedstrijden 5e en 6e Divisie plaats in Ede.
S.S.S. nam hieraan deel met haar wedstrijdgroepen in ronde 1 en ronde 3 (6e divisie) en de selectie in ronde 2 en 4. (5e divisie) en met succes! Maar liefst 9 medailles mochten er mee naar Voorthuizen genomen worden een prachtig resultaat voor deze turnsters en de leiding. Toch werden er deze tweede wedstrijd nog meer successen geboekt en werden de resultaten van de eerste wedstrijd alweer verbeterd in deze tweede wedstrijd, super goed gedaan allemaal meiden!
 
In de eerste ronde was het de beurt aan Rinske Bergsma, Daisy Gidding, Sophie v Veldhuizen, Anne v Amerongen, Shanna Steendelaar en Sanne Grootheveen. Sophie en Rinske namen in deze ronde het brons mee naar huis. Anne liet een perfecte horizontale borst-waarts-om zien en Daisy een soepele ophurk element op de ongelijke brug. Teamgenoten en vriendinnen Shanna en Sanne verbeterde hun resultaten alweer vergeleken met vorige wedstrijden.


In de derde ronde kwamen Aimee Moerings, Femke Wiedeman, Isa v Westerneng, Linsey Thomassen, Fleur v Geresteijn, Britt vd Braak, Sanne Wiedeman en Michelle Dekker in actie. Aimee viel net buiten de prijzen met een vierde plaats, maar toch een eervolle vermelding, hiernaast bleef zij ook als een van de weinige op de balk met de koprol een zenuwachtig element voor vele meiden. Femke had net een vervelende blessure achter de rug, maar wist zich goed terug te vechten en kon hierdoor toch al weer meedoen en behaalde ook nog heel netjes een plekje in de top 10 van maar liefst negentien deelnemers in haar categorie. Isa v Westerneng was vorige wedstrijd al sterk maar liet nu toch goed zien bij de beste te horen, ze behaalde een tweede plaats wat goed was voor een zilveren medaille. 

Linsey, Fleur en Britt maakten dit seizoen hun debuut op de KNGU wedstrijden en alhoewel er voor hun nog geen medaille in zat waren de resultaten heel netjes en met perspectief voor volgend seizoen. Sanne en Michelle deden mee in hun niveau in Keuze, wat betekend dat je zelf oefeningen in elkaar moet zetten en een eigen oefening op muziek mag maken op de vloer. Michelle liet zien dit goed in haar vingers te hebben en werd eerste in haar team op de vloer, maar ook eerste in het eindklassement met een gouden plak. Sanne Wiedeman, ook net weer terug van een elleboog blessure, had ook alweer haar zinnen gezet op deze wedstrijd en ze stond er !! Ze heeft alle toestellen uit kunnen voeren met nog niet alle elementen door deze blessure maar behaalde een hele knappe 11e plaats.

Plaatsingswedstrijd 4e divisie (Nijmegen 2 februari)

Afgelopen zaterdag (2 februari) hadden de selectiemeiden van de 4e divisie hun tweede plaatsingswedstijd in Nijmegen. In de eerste ronde waren Anouk Nap en Bente Mensink aan de beurt. Bente begon bij de brug en zetten daar een prima oefening neer. Toen ze bij de vloer aan de beurt was, heeft ze alles gegeven om een topoefening te laten zien. Bente werd 29ste . Anouk turnde een prima wedstrijd en liet zien wat ze in huis had. Helaas liet ze bij balk een aantal steekjes liggen en werd ze 12e .

In de tweede ronde was er even rust, maar in de derde ronde waren Ashley Kok, Josefien de Kwant en Anne-Mayra van Veldhuizen aan de beurt. Ashley heeft hard getraind om tijdens deze wedstrijden paar nieuwe elementen te laten zien. Ashley begon bij de balk. Het onderdeel waar de meeste meiden nerveus voor zijn. Ze liet hier 1 van haar nieuwe elementen zien: het boogje. Het tweede onderdeel was vloer. Daar heeft ze ons verpletterd met een prachtige oefening waarin ze een Arabier schroef liet zien. Uiteindelijk had eindigde ze op een prachtige 10e plek. Josefien en Anne-Mayra begonnen op vloer en straalde van oor tot oor van het begin tot het einde van de oefening. De rest van de onderdelen gingen ook goed en dit bracht Josefien op een 7e plek en Anne-Mayra op een 8e plek. 

De laatste ronde waren Lisanne en Sophia aan de beurt om te laten zien waar ze zo hard voor trainen. Beide lieten een prachtige half in half uit over de pegasus zien en een ritmische vloeroefening. Ook deze meiden hadden erg veel zenuwen op de balk, waardoor ze niet alles hebben laten zien wat ze in huis hadden. Sophia werd 11e en Lisanne 7e .

Het was weer een prima dag voor de selectiemeiden uit de 4 e divisie. We hebben stappen vooruit gemaakt ten opzichte van de vorige wedstrijd en gaan weer hard trainen voor de derde plaatsingswedstrijd die plaats vindt op 16 maart in Nijmegen.

S.S.S. Voorthuizen neemt vijf medailles mee naar huis

11-12-2018 Afgelopen zaterdag vond de eerste plaatsingswedstrijd voor de 5 e en 6 e divisie plaats in Ede. Van de selectie en wedstrijdgroep deden 28 turnsters mee aan deze wedstrijd die voor hun al vroeg in het jaar viel, aangezien normaal gesproken de wedstrijd pas in het nieuwe jaar plaatsvinden. 

In de eerste wedstrijdrond was het de beurt aan de allerjongste van de wedstrijdgroep, helaas voor hun nog geen medaille, maar met een vierde plek en goede resultaten zeker perspectief voor een volgende wedstrijd. 

De tweede wedstrijdronde werden alle drie de plakken mee naar huis. Anne Janssen mocht de bronzen medaille mee naar huis nemen nadat ze op brug het hoogste cijfer haalde. Mariska van de Koot nam zilver mee naar huis met een ijzersterke balkoefening waarbij ze het hoogste cijfer pakte. Maika van Effrink en Anna Brons eindigde na een goede wedstrijd net naast het podium met een 4 e en 5 e plek. Lisa van de Steeg was deze wedstrijd erg sterk en dit was ook goed aan haar cijfers te zien waarbij ze bij zowel de balk als brug het hoogste cijfer behaalde. Dit werd bekroond met een gouden medaille voor van de Steeg. 

De derde wedstrijdronde mocht er ook nog goud mee naar huis genomen worden voor Michelle Dekker, viel Isa v Westerneng net naast de medailles met een vierde plek en behaalde de overige kandidaten vrijwel allemaal een plek in de top 10. 

In de laatste ronde sleepte S.S.S. Voorthuizen nog een bronzen medaille in de wacht door Janieke van der Lee, waarbij ze op de brug ook het hoogste cijfer behaalde. 

Een geslaagde dag voor S.S.S. Voorthuizen, waarbij de turnsters die geen medaille in de wacht sleepte bijna allemaal in de top 10 belandde. Nu hard trainen voor de plaatsingswedstrijd volgend jaar.

Recreatiewedstrijd (24 november)

04-12-2018 Afgelopen 24 november was het weer tijd voor de jaarlijkse recreatiewedstrijden. Deze keer streden de turnster tegen Doto Harskamp en Orion Putten. Tijdens deze wedstrijden konden de turnster laten zien waar ze een aantal weken hard voor getraind hebben.

Het was aan de meiden van de pré-instap 7 jaar om de spits af te bijten in de eerste wedstrijdronde. Lynn Mooijman en Jessie Pietersma wisten in deze ronde beide een eerste plaats te veroveren.

In de tweede ronde was het de beurt aan de pré-instap 6 jaar en de instap 8 jaar. Binnen de pré-instap 6 jaar heeft Sophie Ensing een mooie en stabiele wedstrijd geturnd en wist daarmee de eerste plek te bemachtigen.

In de derde en laatste ronde was het tijd voor de pupil 1 9 jaar, pupil 2 10 jaar, jeugd 1 11 jaar en keuze 12+. In deze ronde hebben drie meiden een medaille in de wacht gesleept. In het niveau pupil 1 9 jaar waren er twee medaillewinnaars. Frederique Wernsen eindigde als vierde en Nikki Broekhuis als derde. Binnen het niveau pupil 2 10 jaar heeft Vera Lagendijk de zilver plak weten te bemachtigen.

Naast de medaillewinnaars hebben alle turnsters ontzettend hard geoefend en hun uiterste best gedaan om mooie oefeningen neer te zetten op de wedstrijd! Alle uitslagen zullen zo snel mogelijk op de site te vinden zijn.


Goede eerste plaatsingswedstrijd 4e divisie

19-11-2018 Afgelopen zaterdag waren de eerste wedstrijden voor de 4e divisie turnsters. Erg spannend voor alle turnsters aangezien dit voor velen de eerste wedstrijd was in de 4e divisie. Doordat deze turnsters vorig jaar goede resultaten hebben laten zien in de 5e divisie, mochten ze dit jaar promoveren naar een hogere divisie. Iedereen mag met trots terugkijken op een geslaagde dag. Alhoewel SSS geen medailles naar huis heeft kunnen nemen, was dit een goede eerste wedstrijd en kunnen we vanaf hier weer verder gaan trainen naar de wedstrijd op 2 februari 2019.

Anouk heeft in de eerste ronde mooi laten zien wat ze de afgelopen tijd heeft geoefend. De zolendraai op de brug lukte en op de sprong werd ze zelfs zesde. Bente was zenuwachtig voor de balk, een onderdeel waarin een foutje snel gemaakt is. Echter werd het hard oefenen op de radslag beloond, want ze bleef erop staan en was de zenuwen de baas. Anne-Mayra had haar zenuwen onder controle en liet op alle toestellen strakke oefeningen zien en werd deze wedstrijd vijfde. Helaas was het voor Josefien niet mogelijk om mee te doen i.v.m. haar gebroken arm, hopelijk kan ze de volgende wedstrijd mee doen! Ashley liet deze wedstrijd ook veel nieuwe elementen zien waar ze hard op getraind had. De vloeroefening was prachtig met een arabier flick-flack streksalto en overslag salto. Op dit onderdeel werd ze dan ook vijfde. Sophia en Lisanne moesten hard trainen voor alle nieuwe elementen in hun oefeningen. Sophia haalde het hoogste cijfer op de sprong met een ½ in – ½ uit en Lisanne was ook goed op de sprong met een mooie overslag over de pegasus. Alle turnsters erg goed gedaan, op naar de tweede plaatsingswedstrijd!


Kamp 2018

07-07-2018 Een beetje moe maar heel voldaan mogen wij terugkijken op een heel leuk kamp! Het prachtige weer, de gezellige kinderen, alle leiding, vrijwilligers, Oranje Vereniging Voorthuizen en sponsoren (Albert Heijn Voorthuizen, Veldhuizen Grafisch Effect, Daltons, Flexi Force Barneveld, Niemantsverdriet Autoservice uit Ede, Posthoorn).... alles bij elkaar heeft ervoor gezorgd dat we samen een fantastisch kamp hebben gehad!

Het kamp begon met een (slaap)plekje zoeken, t-shirt versieren, patat eten, bonte avond, film kijken, griezeltocht, nog een film kijken, slapen, klein beetje slapen, helemaal niet slapen, ontbijten, springen, buikschuiven, lasergamen, pannenkoeken eten, opruimen en weer lekker naar huis. Maar dan wel naar huis met leuke en spannende verhalen en een ervaring rijker.

Wij willen iedereen bedanken voor zijn of haar bijdrage!

Aankomende week zullen de foto's op onze site geplaatst worden dus houd onze website in de gaten. Heeft u zelf nog leuke foto's voor op onze site mail deze dan naar [email protected]

DemoSSShow

29-06-2018 Onze allereerste DemoSSShow is een feit. Wat is zo'n eerste keer spannend! Maar na hard oefenen was het gisteravond dan eindelijk zover. Een show voor en door iedereen van de vereniging. Wat zijn we trots op alle leid(st)ers en kinderen die er samen zo'n geweldige show van hebben gemaakt!

Hierbij alvast een compilatie filmpje van de avond! Houdt onze website in de gaten voor de complete filmpjes van de show. Deze volgen z.s.m.

Rabobank Clubkas Campagne 2018

25-06-2018 Ook dit jaar weer een prachtig bedrag in ontvangst mogen nemen tijdens de uitreiking van de Rabobank Clubkas Campagne. Rabobank Gelderse Vallei en iedereen die op ons heeft gestemd: Bedankt voor jullie steun & stem!

Finale wedstrijd 6e divisie (Nijkerk)

02-06-2018 De finale wedstrijd van de 6e divisie in Nijkerk zit er weer op. De meiden hebben hele mooie oefeningen laten zien. In de eerste ronde was het gelijk raak voor S.S.S. Anna Klein is met een val bij de balk toch nog 3e geworden en mocht het brons mee naar huis nemen. Sanna v/d Brink is in dezelfde ronde 6e geworden, lisa v/d Steeg 12e & Isa van Westerneng 17e van de 24!! Lian Bakker is in de 2e ronde 5e geworden. Sanne Wiedeman had in de 3e ronde het goud te pakken. Jullie hebben het allemaal weer super goed gedaan! Gefeliciteerd!

Finale wedstrijden 5e divisie (Ede)

26-05-2018 Het was weer een prachtige dag voor S.S.S. Voorthuizen. Bij de finale wedstrijden van de 5e divisie hebben we maar liefst 4 medailles mee naar huis genomen. Sophia de Kwant won goud, Isa van Elten en Ashley Kok werden 2e en Josefien de Kwant mocht het brons in ontvangst nemen. We zijn als trainsters hartstikke trots op alle meiden en op naar het volgende wedstrijdseizoen!

Onderlinge Wedstrijden

21-04-2018 De foto's en uitslagen staan online... 

Foto's  Uitslagen

Koek- & Snoepactie (opbrengst)

Woensdag 18 April stond de koek snoep actie weer voor de deur! We hadden mazzel want de zon scheen ons toe en de wijken waren goed bedeeld met vele jongens en meiden die mee wilden helpen met onze jaarlijkse verkoop. Vol goede moed ging jong en oud op pad om onze kruidkoeken, stroopwafels en dropjes te verkopen om vervolgens met vele verhalen en geld weer terug te keren naar het verkooppunt om even wat te drinken en bij te komen.

Sommige leden die buiten Voorthuizen wonen hebben in hun straat/dorp/familie of op het werk verkocht. Hierdoor is nagenoeg alles op gegaan en hierdoor hebben we een maximale opbrengst van: € 1.425,- opgehaald. Een mooi bedrag die we binnen de vereniging gaan besteden aan verlichting voor demonstraties. In de vorm van spotlights en mooie lampen die we willen gaan gebruiken bij dans en turndemonstraties.

De wijk die de meeste opbrengst had per kind is Blankensgoed geworden dit jaar! Zij ontvangen aankomende week hiervoor een welverdiende medaille.

Jongens en meiden, ouders, verkooppunten, leiding en iedereen die het tot zo’n groot succes heeft doen maken, Bedankt!!!

Activiteitencommissie S.S.S.

Pre-instap wedstrijden

16-04-2018 Afgelopen zaterdag vonden in Apeldoorn de pre-instap wedstrijden plaats voor 2 jongste wedstrijddeelneemsters van SSS, Sophie van Veldhuizen en Esmee van Doornik. Hun debuut op de bondswedstrijden werd al meteen beloond in een sterk deelnemersveld van 20 turnsters in de top 10.

Sophie turnde stabiele oefeningen, bleef keurig haar hele oefening op de balk en liet op de brug een extra krachtelement zien door een hoekhang te maken.
Zij werd 6e van de 20 deelneemsters.

Esmee van Doornik mocht het brons mee naar huis nemen zij liet zien wat ze allemaal in huis had en werd zowel op balk en vloer 4e en zelfs op de brug 1e met een hoge uitgangswaarde van 5.7. Alle punten bij elkaar opgeteld werd zij beloond met een bronzen plak voor SSS Voorthuizen.

Voorthuizen Straalt!

14-04-2018 S.S.S. mocht vandaag samen met en voor Voorthuizen stralen! Onze dans, freerunning en turngroepen hebben laten zien wat ze kunnen. En zoals op de foto's is te zien is dat heel veel :). Voorthuizen straalt bedankt!

Foto's


Gymmieturnen

24-03-2018 Het jaarlijkse S.S.S. gymmieturnen was vandaag weer een groot succes. De deelnemers hebben kunnen laten zien wat ze tijdens de lessen hebben geleerd. Met gymmieturnen krijg je een flippo wanneer je een oefening goed heb uitgevoerd. En er zijn vandaag heel veel flippo's uitgereikt. Heel goed gedaan dames!

Iedereen die vandaag heeft geholpen: heel erg bedankt!

Foto's


Plaatsingswedstrijd 4e divisie (Bente Mensink)

19-03-2018 Bente Mensink turnde afgelopen zaterdag haar derde plaatsingswedstrijd in de 4e divisie. Haar rondgang langs de toestellen begon bij brug. Ondanks een foutje bij het ophurken, zette ze hier een nette oefening neer. Daarna kwam het beste toestel van de dag: de balk. Bente stond als een huis en liet onder andere een radslag zien. Op dit onderdeel werd ze 4e in dit sterke deelnemersveld. Op vloer kwam haar oefening op muziek goed uit de verf en turnde Bente onder meer een mooie arabier-salto. De wedstrijd werd afgesloten op sprong, met twee goede overslagen over de pegasus. Bente eindigde als 11e en keerde tevreden huiswaarts.

Grote medailleoogst voor S.S.S. Voorthuizen

10-03-2018 Tijdens de tweede plaatsingswedstrijd van de 5e en 6e divisie onderbouw gingen de turnsters van S.S.S. Voorthuizen met maar liefst tien medailles huiswaarts. De turnsters lieten in Barneveld hun voorgeschreven oefenstof zien. In de eerste wedstrijdronde was het meteen raak. Josefien de Kwant behaalde, net als tijdens de eerste plaatsingswedstrijd, de gouden medaille bij de categorie instap 5e divisie. Anne-Mayra van Veldhuizen belandde naast haar op het podium en kreeg het zilver omgehangen. Anouk Nap turnde in de categorie pupil 1 5e divisie en wist zich dapper door wat blessureleed heen te bijten. Met onder andere een dijk van een balkoefening mocht ze ook plaatsnemen op de hoogste trede van het podium, goud dus.

Ook in de tweede wedstrijdronde werden goede resultaten behaald bij de instappers van de 6e divisie. Lisa van de Steeg turnde de meest stabiele wedstrijd en werd eerste. Ze werd gevolgd door haar clubgenote Isa van Westerneng, die met onder andere een eerste plaats op het onderdeel sprong een zilveren medaille in het eindklassement veroverde. Het podium werd gecompleteerd door Aimee Moerings, die de bronzen medaille mocht ophalen. Ook de vierde plaats ging naar S.S.S., dankzij een sterk optreden van Femke Wiedeman.

De derde wedstrijdronde was het de beurt aan de pupillen 2 5e divisie. Sophia de Kwant verbeterde zich ten opzichte van de eerste wedstrijd en mocht het hoogste schavot beklimmen. Lisanne Bos vergezelde haar op het podium met een derde plek. In de categorie jeugd 1 5e divisie turnde Anne Janssen een zeer nette wedstrijd. Ondanks een foutje op de vloer behaalde zij toch nog de achtste positie. Mylène de Jong liet zien over stalen zenuwen te beschikken en werd eerste op de balk. In het eindklassement leverde haar dit een vijfde plek op.

In de laatste wedstrijdronde brachten de pupillen 2 6e divisie het medailletotaal op tien. Anna Klein werd net als tijdens de vorige wedstrijd eerste. Ze kon zich zelfs een foutje op vloer veroorloven. Vlak achter haar eindigde Sanna Brink op de tweede plaats. De zenuwen van de eerste plaatsingswedstrijd waren verdwenen en zij liet deze dag ook zien wat ze kon. Al met al een zeer geslaagde wedstrijddag met naar verwachting een flink aantal tickets voor de finale in het verschiet.

Plaatsingswedstrijden 5e en 6e divisie (bovenbouw)

03-03-2018 Vandaag zijn de tweede plaatsingswedstrijden 5e en 6e divisie van start gegaan in Putten. Isa van Elten en Britt Meijers bijten de spits af. Britt 5e plaats in jeugd H met een mooie strakke oefening en twee keurige sprongen over de pegasus. Helaas teveel snelheid bij de brug waardoor het haar een medaille plaatst koste. Isa heeft een stabiele wedstrijd geturnd en daarmee op een 6e plek geëindigd. Een mooie sprong gesprongen en naar wat spanning bij het in turnen bij de brug ook daar een nette oefening laten zien.

Sanne Wiedeman(2e junior supplement G) heeft een nieuw element bij de balk laten zien (salto af) wat haar meteen een eerste plek op de balk opleverde. Verder heeft ze een keurige stabiele wedstrijd geturnd en pakte de tweede plaats.

De tweede ronde hebben de meiden erg netjes geturnd. Ashley heeft de gouden medaille mee naar huis genomen en Anne mocht de bronzen medaille mee naar huis nemen. Janiek is vandaag zevende geworden. Met een hele mooie balk oefening waar ze de derde plaats behaalde.

De meiden van de vierde ronde hebben nette oefeningen laten zien. Lian Bakker heeft weer een stabiele wedstrijd geturnd en mocht als voorgaande wedstrijd het brons in ontvangst nemen. Een mooie prestatie van Lian en voor S.S.S.

Wedstrijden 5e & 6e divisie (onderbouw)

27-01-2018 Het was weer een succesvolle dag voor S.S.S. Alle dames hebben heel erg hun best gedaan en dit was dan ook op het podium zichtbaar. Iedereen bedankt voor hun inzet en een speciale dank voor de trainsters. Ook voor jullie is dit een spannende dag en wat fijn als jullie inspanning en inzet zo beloond wordt!

Tijdens de eerste ronde pakte Josefien de Kwant het goud en Anne-Myra van Veldhuizen de bronzen medaille. Anouk Nap mocht het zilver mee naar huis nemen. In de tweede ronde was het brons voor Isa Westerneng. In de derde ronde was het raak voor Mylene de Jong en Sophia de Kwant, beide pakte ze het brons. Anne Jansen ging met het zilver naar huis. En ook in de vierde ronde was er succes voor S.S.S. omdat Anna Klein goud pakte. De meiden die vandaag niet op het podium stonden hadden allemaal wel een plek in de top 10. Jullie ook goed gedaan.

GEFELICITEERD DAMES!

Wedstrijden 5e & 6e divisie (bovenbouw)

13-01-2018 Vandaag waren er wedstrijden voor de bovenbouw meiden van de 5e & 6e divisie. Alle meiden hebben weer ontzettend hun best gedaan en daar zijn wij uiteraard zeer trots op! In de eerste ronde behaalde Isa van Elten een gouden medaille. En in de volgende rondes behaalde Mariska v/d Koot een zilveren medaille, Michelle Dekker en Lian Bakker een bronzen medaille. Ook Ashley Kok behaalde een eerste plaats en dus een gouden medaille en Jacoline Bos pakte het zilver.

Van harte gefeliciteerd dames!

Het jaar 2017

31-12-2017 Wij mogen terug kijken op een mooi, actief en sportief jaar. Van trainen, oefenen, wedstrijden en gezellig samen zijn tot pietengym, slotfeest en onderlinge wedstrijden. Al deze activiteiten zouden niet mogelijk geweest zijn zonder de inzet van iedereen die de vereniging een warm hart toedragen. Via deze weg willen wij dan ook alle leden, sponsoren, vrijwilligers, trainers en activiteitencommissie bedanken voor hun inzet en bijdragen.

Dansdemo S.S.S. (Kerstoptreden)

18-12-2017 De leerlingen van onze dansgroep hebben tijdens dit optreden kunnen laten zien wat zij de laatste tijd geleerd hebben. Het was een geslaagde avond en na het optreden was er ook nog drinken en wat lekkers voor de dansers. Op de video is goed te zien dat jullie hard geoefend hebben. Super goed gedaan! 

Nieuwe contributiebedragen

22-11-2017 Tijdens de ledenvergadering van woensdag 22 november 2017 hebben wij met de aanwezige leden de nieuwe contributiebedragen besproken. Als bestuur hebben wij een onderbouwd voorstel gedaan welke door de leden is goedgekeurd.

Op de pagina contributie vindt u de nieuwe contributiebedragen welke vanaf 1 januari 2018 ingaan. Om de kosten meer over het jaar te verdelen hebben wij besloten om de contributie per kwartaal te gaan incasseren.

Waarom een contributieverhoging?
Als bestuur van S.S.S. is één van onze taken om de kwaliteit van onze lessen hoog te houden. Om deze kwaliteit te waarborgen zijn een drietal aspecten van essentieel belang: juiste accommodatie, geschikt materiaal/attributen en gekwalificeerde trainers. Om de voorgenomen kwaliteit te kunnen leveren moeten wij hierin blijven investeren. Ook moeten wij als bestuur vooruit kijken en zorgen dat de vereniging gezond blijft. Wij hebben ervoor gekozen om de contributie niet in één keer te verhogen maar dit over twee jaar te verspreiden. De contributieverhoging in 2018 zorgt ervoor dat de vereniging de (stijgende) kosten kan blijven betalen. De verhoging in 2019 geeft ons de ruimte om in de vereniging te investeren. 

Nieuwe sporthal
Een toekomstige investering zal zijn: het in gebruik nemen van de nieuw te bouwen sporthal aan de Wikselaarseweg. Om ervoor te zorgen dat de nieuwe sporthal voldoet aan onze wensen zijn wij vanaf het begin bij dit project betrokken. 

Techniektraining

01-08-2017 Zit uw dochter op turnen en wil ze meer trainen? Dan is dat mogelijk!

Dit seizoen zijn wij gestart met het geven van een extra uur turnen. Dit uur is bedoeld om de oefeningen nog beter en sneller onder de knie te krijgen. Turnen is bij uitstek een sport waar trainen en oefenen zeer belangrijk is. Tijdens dit uur kan uw kind, onder begeleiding de juiste technieken aanleren. Ook willen wij met deze training uw kind meer uitdaging bieden door andere oefeningen op een hoger niveau. Uiteraard kijken wij altijd eerst naar het kind en streven wij naar persoonlijke doelen, welke op een ontspannen maar uitdagende manier haalbaar zijn. Iedereen is dus WELKOM!

Nieuwsgierig geworden? Laat uw kind vrijblijvend een les meedoen. U hoeft zich hiervoor niet vooraf aan te melden.

Tijdstip: vrijdag 16:30 - 17:30 uur onder leiding van Fleur & Elke (Lokatie: 't Trefpunt, zaal: A)

0
Sport Staalt Spieren

 .