Nieuwsitems

Wedstrijden 5e & 6e divisie (bovenbouw)

13-01-2018 Vandaag waren er wedstrijden voor de bovenbouw meiden van de 5e & 6e divisie. Alle meiden hebben weer ontzettend hun best gedaan en daar zijn wij uiteraard zeer trots op! In de eerste ronde behaalde Isa van Elten een gouden medaille. En in de volgende rondes behaalde Mariska v/d Koot een zilveren medaille, Michelle Dekker en Lian Bakker een bronzen medaille. Ook Ashley Kok behaalde een eerste plaats en dus een gouden medaille en Jacoline Bos pakte het zilver.

Van harte gefeliciteerd dames!

Het jaar 2017

31-12-2017 Wij mogen terug kijken op een mooi, actief en sportief jaar. Van trainen, oefenen, wedstrijden en gezellig samen zijn tot pietengym, slotfeest en onderlinge wedstrijden. Al deze activiteiten zouden niet mogelijk geweest zijn zonder de inzet van iedereen die de vereniging een warm hart toedragen. Via deze weg willen wij dan ook alle leden, sponsoren, vrijwilligers, trainers en activiteitencommissie bedanken voor hun inzet en bijdragen.

Nieuwe contributiebedragen

22-11-2017 Tijdens de ledenvergadering van woensdag 22 november 2017 hebben wij met de aanwezige leden de nieuwe contributiebedragen besproken. Als bestuur hebben wij een onderbouwd voorstel gedaan welke door de leden is goedgekeurd.

Op de pagina contributie vindt u de nieuwe contributiebedragen welke vanaf 1 januari 2018 ingaan. Om de kosten meer over het jaar te verdelen hebben wij besloten om de contributie per kwartaal te gaan incasseren.

Waarom een contributieverhoging?
Als bestuur van S.S.S. is één van onze taken om de kwaliteit van onze lessen hoog te houden. Om deze kwaliteit te waarborgen zijn een drietal aspecten van essentieel belang: juiste accommodatie, geschikt materiaal/attributen en gekwalificeerde trainers. Om de voorgenomen kwaliteit te kunnen leveren moeten wij hierin blijven investeren. Ook moeten wij als bestuur vooruit kijken en zorgen dat de vereniging gezond blijft. Wij hebben ervoor gekozen om de contributie niet in één keer te verhogen maar dit over twee jaar te verspreiden. De contributieverhoging in 2018 zorgt ervoor dat de vereniging de (stijgende) kosten kan blijven betalen. De verhoging in 2019 geeft ons de ruimte om in de vereniging te investeren. 

Nieuwe sporthal
Een toekomstige investering zal zijn: het in gebruik nemen van de nieuw te bouwen sporthal aan de Wikselaarseweg. Om ervoor te zorgen dat de nieuwe sporthal voldoet aan onze wensen zijn wij vanaf het begin bij dit project betrokken. 

Techniektraining

01-08-2017 Zit uw dochter op turnen en wil ze meer trainen? Dan is dat mogelijk!

Dit seizoen zijn wij gestart met het geven van een extra uur turnen. Dit uur is bedoeld om de oefeningen nog beter en sneller onder de knie te krijgen. Turnen is bij uitstek een sport waar trainen en oefenen zeer belangrijk is. Tijdens dit uur kan uw kind, onder begeleiding de juiste technieken aanleren. Ook willen wij met deze training uw kind meer uitdaging bieden door andere oefeningen op een hoger niveau. Uiteraard kijken wij altijd eerst naar het kind en streven wij naar persoonlijke doelen, welke op een ontspannen maar uitdagende manier haalbaar zijn. Iedereen is dus WELKOM!

Nieuwsgierig geworden? Laat uw kind vrijblijvend een les meedoen. U hoeft zich hiervoor niet vooraf aan te melden.

Tijdstip: vrijdag 16:30 - 17:30 uur onder leiding van Fleur & Elke (Lokatie: 't Trefpunt, zaal: A)

Sport Staalt Spieren

 .