Nieuwsitems

Onderlinge Wedstrijden 21-04-2018

De foto's en uitslagen staan online... 

Foto's  Uitslagen

Grote medailleoogst voor S.S.S. Voorthuizen

Tijdens de tweede plaatsingswedstrijd van de 5e en 6e divisie onderbouw gingen de turnsters van S.S.S. Voorthuizen met maar liefst tien medailles huiswaarts. De turnsters lieten in Barneveld hun voorgeschreven oefenstof zien. In de eerste wedstrijdronde was het meteen raak. Josefien de Kwant behaalde, net als tijdens de eerste plaatsingswedstrijd, de gouden medaille bij de categorie instap 5e divisie. Anne-Mayra van Veldhuizen belandde naast haar op het podium en kreeg het zilver omgehangen. Anouk Nap turnde in de categorie pupil 1 5e divisie en wist zich dapper door wat blessureleed heen te bijten. Met onder andere een dijk van een balkoefening mocht ze ook plaatsnemen op de hoogste trede van het podium, goud dus.

Ook in de tweede wedstrijdronde werden goede resultaten behaald bij de instappers van de 6e divisie. Lisa van de Steeg turnde de meest stabiele wedstrijd en werd eerste. Ze werd gevolgd door haar clubgenote Isa van Westerneng, die met onder andere een eerste plaats op het onderdeel sprong een zilveren medaille in het eindklassement veroverde. Het podium werd gecompleteerd door Aimee Moerings, die de bronzen medaille mocht ophalen. Ook de vierde plaats ging naar S.S.S., dankzij een sterk optreden van Femke Wiedeman.

De derde wedstrijdronde was het de beurt aan de pupillen 2 5e divisie. Sophia de Kwant verbeterde zich ten opzichte van de eerste wedstrijd en mocht het hoogste schavot beklimmen. Lisanne Bos vergezelde haar op het podium met een derde plek. In de categorie jeugd 1 5e divisie turnde Anne Janssen een zeer nette wedstrijd. Ondanks een foutje op de vloer behaalde zij toch nog de achtste positie. Mylène de Jong liet zien over stalen zenuwen te beschikken en werd eerste op de balk. In het eindklassement leverde haar dit een vijfde plek op.

In de laatste wedstrijdronde brachten de pupillen 2 6e divisie het medailletotaal op tien. Anna Klein werd net als tijdens de vorige wedstrijd eerste. Ze kon zich zelfs een foutje op vloer veroorloven. Vlak achter haar eindigde Sanna Brink op de tweede plaats. De zenuwen van de eerste plaatsingswedstrijd waren verdwenen en zij liet deze dag ook zien wat ze kon. Al met al een zeer geslaagde wedstrijddag met naar verwachting een flink aantal tickets voor de finale in het verschiet.

Wedstrijden 5e & 6e divisie (onderbouw)

27-01-2018 Het was weer een succesvolle dag voor S.S.S. Alle dames hebben heel erg hun best gedaan en dit was dan ook op het podium zichtbaar. Iedereen bedankt voor hun inzet en een speciale dank voor de trainsters. Ook voor jullie is dit een spannende dag en wat fijn als jullie inspanning en inzet zo beloond wordt!

Tijdens de eerste ronde pakte Josefien de Kwant het goud en Anne-Myra van Veldhuizen de bronzen medaille. Anouk Nap mocht het zilver mee naar huis nemen. In de tweede ronde was het brons voor Isa Westerneng. In de derde ronde was het raak voor Mylene de Jong en Sophia de Kwant, beide pakte ze het brons. Anne Jansen ging met het zilver naar huis. En ook in de vierde ronde was er succes voor S.S.S. omdat Anna Klein goud pakte. De meiden die vandaag niet op het podium stonden hadden allemaal wel een plek in de top 10. Jullie ook goed gedaan.

GEFELICITEERD DAMES!

Wedstrijden 5e & 6e divisie (bovenbouw)

13-01-2018 Vandaag waren er wedstrijden voor de bovenbouw meiden van de 5e & 6e divisie. Alle meiden hebben weer ontzettend hun best gedaan en daar zijn wij uiteraard zeer trots op! In de eerste ronde behaalde Isa van Elten een gouden medaille. En in de volgende rondes behaalde Mariska v/d Koot een zilveren medaille, Michelle Dekker en Lian Bakker een bronzen medaille. Ook Ashley Kok behaalde een eerste plaats en dus een gouden medaille en Jacoline Bos pakte het zilver.

Van harte gefeliciteerd dames!

Het jaar 2017

31-12-2017 Wij mogen terug kijken op een mooi, actief en sportief jaar. Van trainen, oefenen, wedstrijden en gezellig samen zijn tot pietengym, slotfeest en onderlinge wedstrijden. Al deze activiteiten zouden niet mogelijk geweest zijn zonder de inzet van iedereen die de vereniging een warm hart toedragen. Via deze weg willen wij dan ook alle leden, sponsoren, vrijwilligers, trainers en activiteitencommissie bedanken voor hun inzet en bijdragen.

Dansdemo S.S.S. (Kerstoptreden)

18-12-2017 De leerlingen van onze dansgroep hebben tijdens dit optreden kunnen laten zien wat zij de laatste tijd geleerd hebben. Het was een geslaagde avond en na het optreden was er ook nog drinken en wat lekkers voor de dansers. Op de video is goed te zien dat jullie hard geoefend hebben. Super goed gedaan! 

Nieuwe contributiebedragen

22-11-2017 Tijdens de ledenvergadering van woensdag 22 november 2017 hebben wij met de aanwezige leden de nieuwe contributiebedragen besproken. Als bestuur hebben wij een onderbouwd voorstel gedaan welke door de leden is goedgekeurd.

Op de pagina contributie vindt u de nieuwe contributiebedragen welke vanaf 1 januari 2018 ingaan. Om de kosten meer over het jaar te verdelen hebben wij besloten om de contributie per kwartaal te gaan incasseren.

Waarom een contributieverhoging?
Als bestuur van S.S.S. is één van onze taken om de kwaliteit van onze lessen hoog te houden. Om deze kwaliteit te waarborgen zijn een drietal aspecten van essentieel belang: juiste accommodatie, geschikt materiaal/attributen en gekwalificeerde trainers. Om de voorgenomen kwaliteit te kunnen leveren moeten wij hierin blijven investeren. Ook moeten wij als bestuur vooruit kijken en zorgen dat de vereniging gezond blijft. Wij hebben ervoor gekozen om de contributie niet in één keer te verhogen maar dit over twee jaar te verspreiden. De contributieverhoging in 2018 zorgt ervoor dat de vereniging de (stijgende) kosten kan blijven betalen. De verhoging in 2019 geeft ons de ruimte om in de vereniging te investeren. 

Nieuwe sporthal
Een toekomstige investering zal zijn: het in gebruik nemen van de nieuw te bouwen sporthal aan de Wikselaarseweg. Om ervoor te zorgen dat de nieuwe sporthal voldoet aan onze wensen zijn wij vanaf het begin bij dit project betrokken. 

Techniektraining

01-08-2017 Zit uw dochter op turnen en wil ze meer trainen? Dan is dat mogelijk!

Dit seizoen zijn wij gestart met het geven van een extra uur turnen. Dit uur is bedoeld om de oefeningen nog beter en sneller onder de knie te krijgen. Turnen is bij uitstek een sport waar trainen en oefenen zeer belangrijk is. Tijdens dit uur kan uw kind, onder begeleiding de juiste technieken aanleren. Ook willen wij met deze training uw kind meer uitdaging bieden door andere oefeningen op een hoger niveau. Uiteraard kijken wij altijd eerst naar het kind en streven wij naar persoonlijke doelen, welke op een ontspannen maar uitdagende manier haalbaar zijn. Iedereen is dus WELKOM!

Nieuwsgierig geworden? Laat uw kind vrijblijvend een les meedoen. U hoeft zich hiervoor niet vooraf aan te melden.

Tijdstip: vrijdag 16:30 - 17:30 uur onder leiding van Fleur & Elke (Lokatie: 't Trefpunt, zaal: A)

0
Sport Staalt Spieren

 .