Turnen (selectie)

Voor de selectiegroep worden talentvolle leden geselecteerd uit de wedstrijdgroep. Wanneer je in de selectie zit, kom je uit voor de vereniging in de 4e of 5e divisie en is het verplicht om mee te doen aan wedstrijden.

Leden van de selectie moeten gemotiveerd zijn en veel plezier hebben in het turnen. Het zijn echter geen topsporttrainingen en het plezier staat nog steeds voorop.

In de selectiegroep wordt er in eerste instantie gewerkt aan een goede basis, zodat de elementen op een juiste manier uitgebreid kunnen worden. Ook kracht en lenigheid zijn zeer belangrijke aspecten in het turnen.

De trainingen richten zich met name op de vier wedstrijdonderdelen; sprong, brug, balk en vloer. Op deze toestellen wordt hard getraind om op de wedstrijden goede oefeningen te draaien.

Binnen de selecties hebben wij twee groepen:

• Selectie 5e divisie
  • Selectie 4e divisie

Locatie waar de lessen worden gegeven

't Trefpunt
De Roelenengweg 25
3781 BA  Voorthuizen

Leiding
Carlijn Mulder
Tesja Pater
Fleur Bakker

Voor de kosten verwijzen wij u naar de pagina contributie.

Tijden
Voor de tijden van de lessen verwijzen wij u naar de pagina lesrooster.

Contactformulier turnen (selectie)

Heeft u een vraag voor turnen (selectie) dan kan dat via onderstaand formulier. Wij proberen z.s.m. te reageren. Mocht u zich voor een les willen afmelden dan kan dat ook via onderstaande formulier.