Turnen

Ieder lid vanaf 6 jaar krijgt turnkleding tot zijn of haar beschikking. Deze is na aanmelding te verkrijgen via Liesbeth Hijwegen.

De kosten voor de huur van turnkleding bedraagt € 10,- huur per seizoen, dit wordt tegelijk met de contributie afgeschreven. Tevens moet er € 25,- borg (contant) betaald worden bij Liesbeth Hijwegen.

Deze borg wordt terugbetaald als het lid van turnen afgaat en de kleding in goede staat (onverkleurd, voorzien van de glitters, en niet kapot) weer wordt ingeleverd. Wees er dus zuinig op, was het met de hand of op een wolwasprogramma en in een wasmiddel zonder bleekmiddel (beslist niet in azijn). Wring de pakjes niet uit, zo voorkom je dat de glitter eraf gewreven wordt. Zorg dat het alleen gedragen wordt tijdens de lessen van S.S.S. (dus niet mee naar school). Mocht er iets met de kleding zijn, te groot of te klein, dan kunt u ook terecht bij Liesbeth Hijwegen. De kleding blijft ten alle tijden eigendom van de vereniging.

Trainingspak

Voor ieder lid is het mogelijk een trainingspak van de vereniging aan te schaffen. Voor het individueel bestellen van een trainingspak verwijzen wij u naar Rijnders Sport in Barneveld. Bij een individuele bestelling kan de prijs wat hoger uitvallen. Informeer naar de mogelijkheden van een bestelling met meerdere leden (levertijd zal dan wat langer zijn). Het is mogelijk het trainingspak te voorzien van de voornaam. Vermeld dit dan bij uw bestelling. Doorverkopen van een trainingspak wordt hierdoor lastiger.

Freerunning

Trek sportieve kleding aan waarin je makkelijk kan bewegen.

Dans

Voor de dans is een zwarte trainingsbroek en bij voorkeur zwarte binnenschoenen verplicht. Hiernaast is het S.S.S. dance vest te bestellen bij Blue Label in Voorthuizen. Bij een enkele bestelling worden de verzendkosten verdeeld over het aantal bestelde vesten en kan de prijs iets hoger uitvallen. Wellicht handig om even overleg te hebben of er nog meerdere bestellingen lopen. Mocht u vragen hebben of het de juiste broek en schoenen zijn, dan kunt u die stellen aan de leiding.

Gebruikte S.S.S. kleding verkopen

Heeft u S.S.S. kleding welke u wilt verkopen dan kan dat via onze website.  Vul onderstaand formulier in en wij zullen uw aanbieding op de website plaatsen. Uiteraard hoe meer informatie hoe beter. Eventuele foto's kunt u mailen naar [email protected].  Bij verkoop ons graag via onderstaand formulier op de hoogte brengen. Wij zullen de advertentie dan weer verwijderen.

ADVERTENTIES

Naam: Marjolein van den Berg
E-mail: [email protected]
Telefoonnummer: 06-38325678

Bericht:
Te koop: Wedstrijdpakje maat 140. Ziet er nog netjes uit, maar al weer te klein! Stuur gerust even een berichtje als je wilt passen. Groet, Marjolein
Naam: Alita Thomassen
E-mail: [email protected]
Telefoonnummer: 06-25567291

Bericht:  Wedstrijdpakje maat: M en broekje maat: S (als nieuw)

Winkelmand