S.S.S. blessure Screening

Korte lijntjes met de sportfysiotherapeut!

Ik ben Hugo Hilgersom, algemeen en master sportfysiotherapeut, en bekwaam in medical taping en dry needling. Daarnaast een fanatieke hardloper. Ik ben werkzaam bij de Praktijk voor Fysiotherapie Voorthuizen aan de Van den Berglaan 4 in Voorthuizen, en ben betrokken bij diverse sportverenigingen in Voorthuizen. Vorig jaar hebben wij al een aantal keer ons gezicht laten zien bij de turnvereniging. Ook dit seizoen bieden wij ook onze service aan bij gymvereniging S.S.S.

Wat doet de sportfysiotherapeut?

Binnen de praktijk voor fysiotherapie zijn diverse specialisaties aanwezig zoals manuele therapie, kinderfysiotherapie, sportfysiotherapie en geriatriefysiotherapie. De sportfysiotherapeut begeleidt en adviseert sporters die hun sport op hoog niveau willen beoefenen. De therapie richt zich niet alleen op het herstel van de getroffen gewrichten, maar kan ook bedoeld zijn om juist die lichaamsdelen te trainen die nog wel belastbaar zijn. Met de gerichte behandeling en adviezen van de sportfysiotherapeut kunt u uw training binnen afzienbare tijd op het oude niveau hervatten. Bovendien voorkomt u herhaling van de blessure in de toekomst. De sportfysiotherapeut traint u sport specifiek en functioneel. Zo nodig overlegt hij met uw trainer. U zult merken dat u een stuk makkelijker praat met een fysiotherapeut die u als sporter benadert.

Hoe ziet de samenwerking er verder uit?

Mocht uw zoon/dochter last hebben van een blessure en wilt u dat wij er even naar kijken? Iedere maandagavond van 18:00 tot 19:00 uur is er een sportinloopspreekuur. U kunt hier kosteloos terecht voor een screening. Mocht blijken dat er behandeling nodig is, kunnen we deze snel met u plannen. Daarnaast kunt u altijd vrijblijvend bellen voor een kosteloze screening mocht deze tijd niet uitkomen of eerder geholpen wilt worden. Bellen kan met 0342-478515. 

Wanneer:

Het gehele jaar

Waar:

Praktijk voor Fysiotherapie Voorthuizen
Van den Berglaan 4, 37811 GG Voorthuizen

Door wie:

Master sportfysiotherapeut Hugo Hilgersom

Voor wie:

Ieder lid van turnvereniging S.S.S. met een blessure kan langskomen voor een kosteloze screening

Ook handig:

Sport inloopspreekuur, elke maandag van 18.00 – 19.00 uur op de praktijk voor elke sportblessure