Gebruik beeldmateriaal leden S.S.S.

Ook bij S.S.S. zijn wij verantwoordelijk voor het navolgen van de AVG-regels. Dit houdt onder andere in dat wij toestemming moeten hebben voor het gebruik van beeldmateriaal. Er worden foto's en video's gemaakt bij wedstrijden & activiteiten van S.S.S. Wij gebruiken dit beeldmateriaal om te delen met onze leden en ter promotie van onze vereniging. Wij publiceren op onze website, via nieuwsbrief, clubblad en Facebook*.

Graag vernemen wij via onderstaand formulier wat uw voorkeur heeft. 


* Als het gaat om beeldmateriaal dat wordt gebruikt in het kader van verslaglegging van een evenement (journalistieke doeleinden) dan mag een foto ook zonder toestemming worden geplaatst. Dit geldt ook als het gaat om minderjarigen. De uitvoeringswet AVG bepaalt namelijk dat bij gebruik van persoonsgegevens voor journalistieke doeleinden geen andere grondslag nodig is.

* Wij zijn niet aansprakelijk voor foto’s die door derden worden gepubliceerd. Mocht een toeschouwer of een professionele fotograaf foto’s maken van een evenementen of wedstrijd, dan moet hij er zelf voor zorgen dat hij de belangen van de sporters en andere personen die worden gefotografeerd in acht neemt. Professionele fotografen hebben niet altijd toestemming nodig om foto’s te mogen publiceren.

Winkelmand