Springwedstrijden

Op 29 juni zijn er weer Springwedstrijden met Doves in Barneveld. Het is de bedoeling dat je hieraan mee doet in teamverband. Samen met je trainer of trainster maak je teams en voer je als team een aantal sprongen uit op verschillende onderdelen. Natuurlijk ga je hiervoor oefenen in de lessen, kan je zelf leuke kleding voor je team uitkiezen én een geslaagde Yell verzinnen…! Want vergeet niet, we hebben prijzen voor de beste uitvoering én voor originaliteit! Zo wordt een individuele sport als turnen, op deze dag, toch een teamsport.

De springwedstrijden zijn bedoeld voor, zowel Turnsters, Free-Runners als Kleuters.

De Kleuters zullen hun sprongen laten zien in een demonstratie aan het begin van de ochtend en hebben altijd prijs.

Schrijf je in via het aanmeldbriefje of via de onderstaand formulier vóór 31 mei 2019 samen met het inschrijfgeld € 2,50

Aanmeldformulier Springwedstrijden 29 juni